AktualityNovinky

Centrální setkání manželských párů na téma „Výčitky, hněv, komunikace”

Srdečně zveme na již čtvrté centrální setkání manželských párů, které se uskuteční v sobotu 25. 11. 2023 od 15.00 hodin na Karmelu ve Smilovicích. Hlídání dětí během programu bude zajištěno.
Tématem setkání bude „Výčitky, hněv, komunikace”.

Hněv a výčitky jsou často důsledkem naší pýchy. Jako křesťané bychom se měli v mezilidských vztazích (nejen v manželství) vyznačovat pokorou, která je opakem pýchy. Sám Ježíš je nám v tom vzorem. Pokora je jedním z nejdůležitějších předpokladů pro spokojené manželství. Jak můžeme bojovat se svou přirozenou pýchou a učit se pokoře? Jak komunikovat se svým partnerem tak, abychom konflikty nevyvolávali a naopak je eliminovali? Jako podklad k přemýšlení nad tímto tématem chceme použít text z listu Filipským 2,1-15.
Hlavním slovem nám poslouží Rudolf Heczko, ředitel Biblické školy Timoteus. Uslyšíme také svědectví na toto téma od několika manželství z různých sborů a věkových kategorií. Neváhejte přijít i se svými ratolestmi, bude pro ně připraven bohatý program. Kapacita je omezena na 60 párů, proto s přihlášením neotálejte.
Odkaz na přihlašovací formulář: